Wie ben ik?

 

Eigenlijk wordt er nog nauwelijks geschetst, meeste tekening vinden ter plaatse hun juiste plaats. uiteraard met overleg maar vaak wijst het ook zich zelf omdat bijvoorbeeld het logisch in met een bepaalde indeling van de meubeltjes.


En wat is nou leuker dan foto's te maken met je schilderingen? 
Dit is voor mij dan ook een mooi aandenken van mijn schilderingen

 

De verf die ik gebruik is Acrylverf en is dus op waterbasis. Dit is erg prettig want zo weet u zeker dat de verf veilig is en dat het geurloos is. Ik gebruik heel soms ook spuitbussen van het merk Amsterdam. Deze spuitbussen zijn ook op waterbasis, maar de gas die in de fles zit heeft een lichte geur vandaar dat ik dat enkel in veilige omstandigheden doe. De glitterverf die ik gebruik bestel ik uit Amerika en de parelmoer en glow in the dark verf koop ik bij een echte goede schilderswinkel.


   

Geverifieerd door MonsterInsights